Skip to main content

Commercial Banking - Business Lending - The Banking System

Commercıal lendıng - lendıng işletmeler için - gerçekten bir iki kademe pazar Amerika birleşik Devletleri. Düzeyinde büyük şirketler, banka kredi olarak anlamlı değildir, diğer birçok ülkede olduğu gibi Amerika birleşik Devletleri gibi büyük bir sayı vardır erişilebilir bir alternatif işletmeler için fon kaynakları, tahvil piyasasında gibi. Küçük işletmeler için olsa da, banka kredileri genellikle sermaye çok önemli bir kaynak. 

İşletme kredileri içerir ticari mortgage (kredi satın almak için kullanılan binalar), ekipman ödünç verilmesi, teminat göstermek suretiyle kredi ve alacak hesapları yönelik krediler genişleme ve diğer kurumsal amaçlar. Geleneksel olarak, konut inşaatı sektöründe büyük bir gelişme olmuştur borçlu; banka kredisi kullanarak toprak edinmeleri için ödeme ve inşaat evleri, daire ve sonra kredilerin geri ödemelerinde konutların ne zaman tamamlanmış veya satılamaz. Birçok banka etkili "çift dip" onların lendıng konut piyasasına borç para homebuyers konut ipotek olarak, geliştiriciler ve borç verme ve bina yapan müteahhitlere yeni evleri.

İş lendıng şeklini almasına da mezzanine finansmanı, proje finansmanı veya köprü krediler. Asma lendıng tüm bu yaygın değildir çoğu ticari bankalar için, ama köprü krediler ve proje finansmanı genellikle genişletilmiş üzerinde kısa vadede kadar borçlu bulur daha kalıcı bir fon kaynağı. 

Buy/Menkul Tutun
Bankalar da sık kullandığınız onların sermaye yatırım menkul değerler elde etmek. Tüm ülkelerde düzenleyiciler gerektirir bankalar geri tutun bazı yüzdesi sermaye olarak yedekler. Borçlanma senetleri, ulusal, eyalet ve yerel yönetimler sık tedavi kadar güvenli nakit, veya buna yakın, düzenleyiciler tarafından. Bu nedenle, genellikle, bir banka tutun bu araçların bir yolu olarak bazı kazanç gelir kendi rezervlerini.

Birçok banka da satın tutun menkul alternatif olarak lendıng. Durumlarda hakim kredisi oranları karşılamak için yetersiz bir bankanın dahil olduğu risk ağırlıklı fiyatlandırma, bazı borçlanma senetleri daha dikkat çekici olabilir alternatif olarak sermaye kullanır. Buna göre, bir banka sektörünün en büyük alıcı devlet iç borçlanma senedi. Bankalar da sık sık çeşitli farklı alıcılar belediye tahvilleri. Durumunda sözde "nitelikli banka bonoları," bankaların faiz kazanabilirsiniz arınmış bir Federal vergi.

Daha az yaygındır bankalar tutmak için hisse senedi. Gerçi birçok hisse senetlerinin temettü ödeme yapmak, geleneksel olarak ABD düzenleyiciler cezalandırılması equity holdings vererek zayıf bir risk ağırlıkları.

Çok daha yaygın yurtdışı bankaların özkaynak tutmak için. Birçok Avrupa ve Asya bankaları görünümü ile ilişkilerini işletmeler benzer bir şey olarak ortaklıklar tutacak çeşitli nedenlerle hakkaniyet, bir hissesi de dahil olmak üzere baş şirketin yanı sıra etki eden önemli bir mülkiyet sağlayabilir. 

Faiz Dışı Gelirler
Geçtiğimiz birkaç on yıl faiz dışı gelirler önemli bir bileşeni haline gelmiştir birçok ticari kar Kuzey Amerika'da bankalar. Adından da anlaşılacağı gibi, bu gelir gelmeyen olarak faiz fonları ödünç. Faiz dışı gelirler genellikle gerektirir banka için en az risk ve en küçük sermaye. Değil söylemek adil olmayan, faiz gelirleri ise "bedava para" çalışanlar hala ödenmemiş olması, mesela, fakat doğru olduğunu söylemek faiz dışı gelirler sık sık taşır marjları çok cazip ve sermaye getirisini ve çok önemli bir gelir kaynağı için birçok banka.

Ücret, Mevduat ve Krediler
Müşteriler revile banka hizmet bedeli, ama onlar büyük bir bölümü bankalar kaç para kazanmak. Bankaların ücret için sadece izin veren bir müşteri için bir hesap açıp, genellikle varsa, ya yanlış hesap bakiyesi aşağıda belirli bir kırılma noktası olarak kullanımı için ücret Atm'lerinden veya fazla çizimden hesapları. Bankalar da gelir elde ücretleri gibi hizmetler için kasiyer çek ve kiralık kasa bulunmaktadır.

Bankalar da sık sık takmak ücret ve masrafları ev sahibi krediler yaptıkları zaman. Bankalar ise cesaretle savunmak için deneyin olarak bu ücretler için önemli defraying masrafları ve benzeri evrak, uygulamada onlar bir honeypot banka için kar. Kongre taşındı ve agresif, subprime krizi sonrasında, kısıtlamak için ücretlerin bazı bankaların müşterilerinin ücret. Birçok durumda bu yeni kurallar yeterlidir demek, müşterilerin aktif olarak seçin ve onaylamak belirli hesap gibi özellikleri otomatik "kredili mevduat sigorta," ama daha ne sınırlamalar artan bankalar hizmetleri için şarj edebilir ve ne kadar şarj edebilirsiniz.

İş İşlemleri - Sigorta ve Leasing
nsurance bir başka şaşırtıcı derecede popüler olmayan birçok banka, bankacılık faaliyetinin. Belki popülerlik nedeniyle sigorta benzerlikler bankacılık; her iki işletme de esas yeterince değerlendirme ve fiyatlandırma risk ve destekleyen büyük bir sorumluluk miktarının üzerinde ince bir tabaka sermaye. Hem iş, son derece düzenlenmiş varlık olur, olsa sigorta düzenlenir neredeyse sadece devlet düzeyinde.

Aynı şekilde, arasındaki benzerlikler verilen kredi ve leasing, hiç de şaşırtıcı değildir ki birçok banka kurmak kiralama işlemleri. Nispeten az sayıda banka bakmak-e doğru dayanak varlıkların mülkiyeti, ancak birçok banka bakmak için form finansman ilişkileri ekipmanları ile bayi, küçük bir ücret ödeyerek için satıcı her leasing anlaşması imzalanmış ve sonra kira toplama ilgi. Gerçekte, bu izin işlemleri bankalar işlerini genişletmek için lendıng yararlanarak diğer işletmeler altyapı gibi ekipmanları bayi, örneğin.

Hazine Hizmetleri
Hazine hizmetleri hizmetleri geniş bir koleksiyon için teklif bankaların kurumsal/ticari müşterilerine, şirket gibi CFOs veya hazinelerden. Ek olarak basit gibi hizmetler mevduat toplama ve çek yazma, bankalar, kobi'lerin ihtiyaçları da müşteriler ve satıcılar. Çalışan sermaye yönetimi ve bordro önemli bir baş ağrısı için birçok şirket ve bankalar ise bu hizmetler için ücret, birçok müşteri bul bu suçlamalar tam maliyeti daha az sayıda olması ve kendi işletim hazine işlevleri.

Ödeme Hizmetleri
arger bankalar da kazanabilirler faiz dışı gelirleri ödeme işleme hizmetleri. Bankalar yardımcı olacaktır tüccarlar, sık sık küçük veya orta ölçekli işletmeler, ödeme sistemleri kurmak kabul etme izni veren banka ve/veya kredi kartı tanıtıcı elektronik olarak denetler, para birimi dönüştürme işlemlerini otomatikleştirmek ve çok back-office çalışmak sağlamak için daha hızlı ve daha az güçlük ödeme.

Benzer doğrultuda, bankalar, işletmelere, otomatik/elektronik ödeme ağları yapmak ve faturalama tedarikçi ödemeleri daha hızlı ve daha az bir güçlük. Bankalar da tabii ki bu hizmetler için ücret, kazanç sık sık üzerine küçük bir miktar ele aldıkları her hareketi veya yardım sürecidir. Verilen tek bir ağ destekler ile müşterilerine çok sayıda minimal artan giderleri, bu hizmetler için çok karlı bir banka, bir kez onlar belli bir ölçeğe ulaşmış.

Kredili Satışlar
Yaparken rağmen mortgage kredileri faiz ve toplama parçası kesinlikle günlük "faiz gelirleri" işlemleri, bankalarda, yönleri var içine düşen borç verme faiz dışı gelirler kova. Bazı durumlarda, bankaların ödünç para vermek isteyen, ancak özellikle iyi donanımlı yönetmek için arka ofis görevleri girmeyeceğim, bu kredilere hizmet.

Bu gibi durumlarda, bir bank hakları satmak için kredi hizmeti, toplama ve nakliye ödeme, taşıma escrow hesapları, yanıt borçlu sorular, vb., başka bir finansal kurum. İken bu hemen hemen her tür yapılabilir kredi, bunun en temel ve ipotekler ile öğrenci kredileri, mortgage hizmet hakları (MSR) teşkil multi-milyar dolarlık bir endüstri. (Daha fazla bilgi için, check out Yeni İş İpotek: Sadece Krediler Daha.) 

Diğer Gelir Kaynakları
Kendi sürücü için ek gelir kaynakları, çoğu ticari bankalar içine alacak şekilde genişlemiştir sunan çeşitli yatırım ve emeklilik ürünleri için bankacılık müşterileri. Birçok durumda, bankalar sunacak ürünlerin bir dizi yatırım fonları gibi, maaşlar ve tavsiye portföy. Büyük ölçekli bankaların da aslında bu faaliyet fonlar kendilerini, bir iştiraki vasıtasıyla, ama diğerleri sadece komisyon olarak hareket toplama aracı. 

Ancak mevduat garanti kapak banka mevduat emeklilik hesapları uzatmak değil, birçok yatırımcı altında bu yanlış yaptıkları, ve menkul kıymet satın alacak bankalardan altında bu yanlış onlar daha az risklidir.

Comments

Popular posts from this blog

Bank of America Mailing Address, Contact Info, Emails

Bank of America Corporate Center 100 N. Tryon St. Charlotte, NC 28255 Main Number for Loss Mitigation - 704-386-5681 Fax: 1-704-386-6699 LoanSafe Number for Members: 1.800.846.2222 Home Retention Team in the Loss Mitigation Dept ; 716-635-7255 Number is for loss mitigation on second mortgages: 800 936 6362 HELOC Loss Mit Dept: 800-621-1044 Settle your loan mod/settle your account: 800-936-6362 Loan Mod Fax: 336-805-9566 (They are located in the corp office in N. Carolina) Permanent Loan Modification Paperwork Mailing Address: BAC Home Loans Servicing, LP Attn: Home Retention Division 100 Beecham Drive Suite 104 Pittsburgh PA 15205 Or BAC Home Loans Servicing, LP 390 Interlocken Crescent, Suite 310 Broomfield CO 80021 This address is for a subcontractor (Home Retention Services, Inc. - aka: Stewart Title) that's handling some of the trial period loan modifications: Home Rete

Majority of Americans Hope to Buy a Home Percent Increasing Prices

BASE. According to a new survey of prospective home buyers by News, 83.7% of respondents face significantly higher prices where they expect to buy. In today's market, homes are scarce and prices continue to rise. More worrying for people, however, is the affordability of homes, not their availability. The survey revealed that 37% of respondents were more concerned about finding a home they could afford, while 26.9% were more concerned about finding a home they liked. A large proportion of respondents (35%) are concerned about both affordability and availability. To have a chance at a successful property purchase, many buyers are proactive: 51.2% of respondents save to make an extra large down payment, while 39.3% get pre-approved for a mortgage so they can bid quickly. . Additional survey information: Almost two-thirds (64.9%) of respondents expect to spend $400,000 or less on their home. 48.2% of respondents still expect to make an offer for a house; 6.7% of respondents received a

Penny Stock egghead's 8-step program, look to win

Sometimes a company's numbers almost grab me by the shirt collar and demand I delve deeper. That was the case with AXTG… A spitfire of a lighting technology company that was overdue a breakout from 75 cents. Just two weeks after I alerted my subscribers… that breakout arrived! A 362.67% return later and the stock had risen to $3.47 cents… Turning your starting stake of $1,000 into $4,625. With this new money in the bank you can pay off a credit card, or take that trip to Europe you’ve put off for decades. You’ve just felt the rush of a winner. But it pays to play it safe. The smart penny stock investor that you’re about to become will pull their initial investment out of harms way. PLUS… if you’re really smart, you ring the register and take profit. So you don’t just pull out your initial $1,000… you also remove $1000 of pure profit… for a 100% return! This savvy investing safe-guard means you get to relax and enjoy the ride. After all… Your initial st